Нови филми – Deep – Дълбоко – Анимационен филм

нови филми

 

Най-после малко нови филми с повечко смисъл в тях!

От точно това се нуждаехме. Нещо съвсем ново, не измислено до сега, анимирано и за съвсем различна част на планетата – океанът. На пръв поглед като го видите, вероятно се питате – какво пък толкова има интересно в няколко водни същества? Да, така е, но трейлърът е достатъчно дълъг за да ви даде голяма представа за целият сюжет.

Определено, ще се гледа! Октоподчето, тази странна риба (съжалявам, не съм сигурен какво е това) и скаридката, ще се отправят на нежелано приключение с електрическа змиорка (и за това не съм сигурен). Готови ли сте да спасите цяла колония морски обитатели?Нови филми – нови спасявания на приятелите.

Така, ето каква е историята. Във филмът, ще се озовем на най-дълбокото място на планетата. В тази част на океана очевидно има колония от водни същества – всякакви видове, които живеят в хармония. Малките обаче, не са любители на затворените пространства и докато обикалят наоколо, намират различни неща от човешката раса. Дори намериха торпедо и го взривиха! Точно от там започва всичко. Заради взривът (защо дори в нови филми да няма някоя експлозия?) цялата долина се размърдва и всичко започва да се разпада, докато купчина камъни не затрупват почти всички членове на колонията – освен тези тримата.

Вижте също – Всички клипове от филмът Cars 3

Сега те, ще трябва да намерят някой (един кит), които да мръдне камъните и да спаси семействата им. Ако си мислите, че до тук няма нищо интересно – още нищо не сте видели. Колкото и шантав до тук да беше филмът, рибките ще плуват и насред града. Не знаем къде по морското дъно се срещат небостъргачи, но или всичко е било потопено от потоп или е прекалено дълбоко за да знаем, че рибите могат да карат влака на метрото! Нови филми, нови гледки предполагам. Но дори до тук, филмът изглежда изключително интересен, макар да ви звучи познато.