Нови филми – Death Wish – Смъртоносно желание 2018

нови филми 2018

 

Брус Уилис с още нови филми?

Този човек изобщо няма намерение да спира с филмовата си кариера. Всяка година виждаме нови филми от него. В какво ли се е забъркал този път? Този път, ще го видим в неговата любима светлина – престрелки, кръв, рани и естествено – защитаване. Този път, Брус има шанса да защити семейството си или поне, това което е останало от него.

Нови филми с нови рани.

Човекът явно обича този тип нови филми. В този филм, ще го видим в ролята на доктор, щастливо женен с голяма дъщеря. Докато обаче не се случва обир в домът му и дъщеря му не отиде в болница, а жена му убита. Естествено, напълно в негов стил, без значение какъв играе – доктор, полицай, дори клоун, той тръгва сам по следите на убийците като се надява да ги намери и убие.

Вижте също – Gringo – Гринго – Екшън, Трилър, 2018

До тук наистина нищо впечатляващо. Проблемът и вероятно развръската на целият филм идват в това, че колкото повече хора ранява или дори убива, винаги бива видян в някое видео и дори започва да събира популярност заради факта, че прави неща, които другите не биха направили. Това е доста интересен начин да накараш хората да се замислят, как само един човек може да направи промяна. До къде, ще стигне преследването на нашият герой и дали ще намери убиеца?