Нови филми – Death Wish – Смъртоносно желание 2017

нови филми 2017

 

Още нови филми с Брус Уилис?

Естествено. Човекът очевидно няма спирка и желание да спира своята филмова кариера. Пък и ние какво сме виновни, че е толкова фотогеничен? Абсолютно му отива да играе ролята на лошия или в този случай – на добрият. Ще видите нещо доста интересно, не сме убедени, дали е римейк на някой стар филм или нов сценарий, но това което видяхме от трейлъра наистина си заслужава!

Ако ви е липсвал екшъна в стил „Умирай трудно“, този филм определено, ще ви върне към тези славни дни. Ще видите отново как Брус убива хора наред и търси това, което иска да получи.

Още колко нови филми да очакваме от Брус?

Това не можем да кажем, но това изобщо няма да е последният му филм. Вероятно, ще видим негови филми поне още 20 години напред. За какво става дума в този обаче? Филмът олицетворява нещо, което много хора биха искали да направят – да направят нещо. Мъжът губи жена си при взлом и избухване на граната. Полицията не може да помогне с нищо, след като разследването не дава никакъв резултат. Убиецът е на свобода. Какво ще направи този изключително ядосан баща на ранена дъщеря? Ще намери убиеца със собствените си ръце. А всички ние знаем, че когато Брус намери когото трябва…….

Вижте също – The Foreigner – Чужденецът 2017 – Джеки Чан.

Посещения при психолог, борба със загубата на съпругата му, дъщеря (за която не видяхме много) и какви ли още не проблеми са на гърба на Брус, но той има една единствена цел – да направи нещо и да залови убиеца.

Определено интересен филм, историята е много интересна, ще е любопитно да видим и малко повече за историята. Дали Брус играе доктор или само се преструва на такъв, за да се сдобива с информация? Тези и още много други въпроси, ще може да зададете, когато филмът излезе на екраните. До тогава, ще гледаме всички други нови филми.