Нови филми – Dave Made a Maze – Дейв направи лабиринт 2017

нови филми

 

Нови филми в хола?

Да, точно това ще видим, но този хол или е направен като държава или този картон е прекалено специален. Защо да не си построите лабиринт вкъщи? Сигурни сме, че дори някой от вас са го правили вече, но едва ли е сложен колкото този. Защо да не оставяш мъжът си сам през уикенда вкъщи? Защото след това ще го загубиш в лабиринт в хола.

Нови филми – още по-нови идеи за вкъщи.

Всички сме били деца и сме си строили какво ли не вкъщи – замъци, палатки, крепости и още. Лабиринтите също влизат в това число, но този, този е направо в друго измерение. Докато жена му е някъде по работа за уикенда, господин Дейв решава да си направи лабиринт, след което се губи в него (да се загубиш в собственият си лабиринт). Нови филми с нови измерения има, но техният вход не е в хола през картонена кутия. Жена му вижда това, дори го чува, но не знае от къде. Вика репортери (това защо?) и заедно влизат в лабиринтовата-картонена джунга. Какво, ще намерят там обаче?

За да има цял филм за това, тук не става дума за два кашона от хладилник! Веднага щом влизат в лабиринта, започва тяхното пътуване през различните зали, които се крият там. Готиното е, че има и модерни и древни зали.

Вижте също – Ripped – Изкормен – Комедия, Фантастика.

Например минотавъра и тази, минотавърка. Тълпа от картонени хора, които изгледат сякаш са репортери и какво ли още не се крие в стените на лабиринта. Такива нови филми няма всеки ден. Филмът крие още много неща, които изобщо не стават ясни в трейлъра. Най-главният от тях е – как? Как си успял са построиш всичко това и как си се загубил в него? Как така всичко има живот и изобщо как ти хрумна идеята за това. Толкова много въпроси, а отговорите, ще получим само като гледаме целият филм.