Нови филми – Damsel – Дамсел – Комедия от Дивият Запад

нови филми

 

Нови филми от Дивият Запад.

Ама на тия не им ли мина модата вече? От време на време се среща да правят по някой нов, но или не им се получава или просто не много хора са им фенове. Какво да му харесваш, прекалено много ефекти и какво ли още не. Този обаче изглежда интересен и различен. Дали заради актьорите или заради историята, предстой да разберем.
Нови филми, където за да докажеш на една жена, че я обичаш, ти трябва пони. Ами, явно има и такива жени. Човекът идва от някакво пътуване и със себе си е донесъл пони. От къде го е взел, как се е сетил за това и изобщо цялата история, вероятно, ще разберем в самият филм, но все пак.

Нови филми, където мъжете пак нищо не са разбрали.

Човекът е взел понито и отива да предложи на своята любима. Тя обаче каква е и къде е – не се знае. С него тръгва един поп (поне така разбрах аз) и за него няма много история, но когато двамата с булката се срещат, нещата минават по икзлючително различен начин.

Вижте също – The Happytime Murders – 2018

Той ли не е разбрал, тя ли се е променила, човекът е останал с впечалението, че момичето му е давала сигнали, че го харесва, човека и за пръстен и пони хукнал, а тя изобщо не е имала намерения към него. И сега? Толкова път, толкова труд за нищо? Ами, ще трябва да видим до къде могат да стигнат тези двамата.