Нови филми – Coco – Коко – 2017 анимация, семеен, мексикански

нови филми

 

Има още много нови филми стил „анимация“, които да видите през 2017.

Ето следващият от многото заглавия – Coco. Изключително интересна продукция от създателите на Играта на играчките и дори Търсенето на Дори. Готови ли сте да видите тяхното следващо творение? Определено нещо странно, нещо различно, нещо ново, нещо което не е виждано до сега по екраните. За историята говорим.
Ще видите малко момче, което виси в своето малко кътче, което прилича на таван и слуша този легендарен музикант. Иска да стане като него, то се вижда, но филмът изобщо не се развива както си мислите. Има голяма нотка мексикански страсти, история и дори истории за мъртвите в този филм, но няма от какво да се плашите. Все още няма нови филми, анимирани, които да ви изплашат по някаква причина.

В нови филми отиваш в нови измерения.

Точно така. Както си мислите, че момчето просто си стой в тавана само и слуша този легендарен музикант, така и нещата се пренасят към онзи свят. Каква е връзката обаче – не се знае. Нека да започне още в от самото начало. Момчето се е навряло в този малък край на някаква къща. Много странно, но изглежда сякаш е бездомно и това е единственото място на което да се скрие. Има куче, което е най-добрият му приятел. Имайте впредвид, че това е тиизър, а не цял трейлър. Нови филми с първо тийзър трейлъри има много, не се учудвайте.

Предполагаме в самият трейлър и по-късно филм, ще видим за какво точно става дума. Веднъж, докато момчето отива до гроба на музиканта, за да види неговата китара, момчето сякаш е преминало в паралелен свят на нашият. Ще е интересно да се види как и защо. Дали ще търси музиканта? Ако го търси – защо?

Нови филми с още по-заплетени случай.

Това със сигурност може да го очаквате през идващата 2017 година. Филми, които наистина да ви объркат, разсмеят и дори разплачат. Няма голямо значение кои е техният създател, дори този филм изглежда интересен само от тийзър трейлъра.

Вижте също – Spark: A Space Tail – Искра: Космическа история 2017
Ще е интересно да разберем повече за идеята за отвъдното представена в този филм. Какво общо, ще има музиканта и дали момчето, ще е негов ученик. Ще разберем само, когато видим целият филм.