Нови филми – Captain Underpants: The First Epic Movie 2017

нови филми 2017

 

Малко нови филми имат нужда от представяне.

Като този например. Уникална комедия, която ще преобърне представите ви за учители и директори. Всичко започва с две хлапета обаче. Правят пакости из цялото училище ден след ден. Стряскат, плашат, карат всеки да пищи и какво ли още не. Техният директор е най-големият им кошмар. Ако Том и Джери имаха надзорник, това щеше да е той.

Не се заблуждавайте обаче, всички нови филми през 2017 явно ще поемат към съвсем различно развитие, след като изгледате целият трейлър.

Нови филми в училище? Това вече е нещо ново.

Определено, още повече щом става дума за анимация. Двете момчета са неразделни приятели, които пишат комикс за да се забавляват. Това е по-скоро хоби, защото истинската им работа е да вбесяват директора си. На поредната среща с него, тези двамата биват почти разделени един от друг, докато на единият му хрумва гениалната идея да хипнотизира директора.

Да не си помислихте, че този малък пръстен, ще свърши работа? Е, да, ама той наистина хипнотизира директора (нови филми, нови номера) и сега двете момчета могат да му задават всякакви команди. Защо да не го направят супер герой?

Ето така започват много приключения във всички нови филми.

Явно Капитан Долни гащи е изключително глупав и можем да му дадем статут на съвременният Дон Кихот – глупав, но готов да помогне на всеки. Нека да не забравяме, че всеки филм за герой, дори анимационен трябва да има злодей.

Вижте също – Coco – Коко – 2017 анимация, семеен, мексикански

Този дребен човечец, които много прилича на Айнщайн е лошият. Какво може да иска един учител? Виждаме някаква грамадна тоалетна, която се опитва да изяде Капитан Долни Гащи. Дали му е направил нещо, дали завижда, дали е стар съперник или просто за отмъщение? Това което най-много ни харесва обаче са самите герой и тяхната направа. Доста добре подбрани като типажи, най-вече директора с тази малка дъвка на главата, която нарича коса.