Нови филми – Captain Fantastic – Капитан Фантастичен 2016

Captain Fantastic нови филми

 

За разлика от други нови филми, тук не става дума за някой супер герой с необикновени сили, целящ да спаси планетата. Не, тук става дума за един баща на 6 деца, които явно расте с тях в горите и не им дава да се докоснат до външният свят.

[sgmb id=“1″]

Да, правилно разбрахте – деца раснали в гората. Не че на бащата нещо му хлопа дъската, просто е искал да научи децата си на важните неща, да не ядът боклуци и да постигат всичко сами в живота. Мечта на много от нас, но струва ли си да жертваме всичко заради подобни каузи? Това е въпрос, който сами трябва да си зададете.

И както щастливо са прекарали голяма част от живота си в гората, майката трябва да постъпи в болница за да бъде излекувана от някаква болест, естествено каквато ние не знаем, нищо чудно за нови филми. Но явно болестта е по-силна от нея и я побеждава и тя умира.

Вижте също – The Founder – Основателят 2016

Явно зетят има проблеми с тъста и дядото не дава децата да видят починалата си майка. Как изобщо можеш да си такъв кретен, без значение дали играеш в нови филми или не? Това са 6 деца. Нито те обаче, нито баща им имат намерението да седят и да чакат знак от съдбата, а просто се отправят на пътешествие с техният автобус (да имаш цял автобус за семейна кола) до къщата на дядо им. По пътя си естествено, те се сблъскват с толкова много препятствия, че няма как да не се получи нещо комично или дори най-големият син да предложи на първото целунато момиче, да се омъжи за него. Съвсем спокойно, може да се каже, че са излезли от гората.

Какви обаче шансове за оцеляване имат тези деца в свят, които тотално им е забранен от баща им, какви биха били техните реакции, когато се докоснат до всички блаженства, които са извън тяхната хижа в гората, ще разберем само, когато гледаме един от тези нови филми.

[sgmb id=“1″]