Нови филми – Captain America: Civil War – Зад кулисите

нови филми

Знаем, че за всеки фен на нови филми, този е в списъка за тази година. Наближава неговото излизане, трябва още малко да почакате, но дори вече да сте прочели целият материал за него, не е лошо да хвърлите око и малко зад кулисите.

[sgmb id=“1″]

Знаем, че когато чакате да видите нови филми, не очаквате толкова много материал по интернет. В повечето случай това напълно разкрива какво ще се случи в целият филм и накрая, той се оказва просто безсмислен, защото сте гледали вече всичко или така наречените – спойлери.
Явно в Америка, този филм ще достигне близки суми до Star Wars които излезе тази година, но защо? Защо хората толкова го харесват, дори на нас не ни е ясно.

Последният от филмите, беше пълна боза, защото нямаше нищо интересно или съществено, просто да се опитът да изкарат някой допълнителен долар.
Да не се отплесваме от темата обаче, някой сеща ли се, че тук се очаква да участва спайди? Оказва се доста странно и лично решение, аз вече очаквам да видя и Батман и Супермен в следващият филм, които вероятно, ще е същият като този – напразно изхабена лента.

Вероятно сред много от вас има хора, които биха се радвали да видят този филм, за тях е интересен и други основателни причини, но за нас, този филм е просто хабене на пари и време. Няма съществена история (поне за сега) няма нищо като едни истински нови филми, които да покажат нещо различно и нещо ново в киното. Нещо шокиращо. Не ви ли се иска да видите точно това?

Надяваме се с тези няколко клипа зад кулисите и няколко интервюта, да ви дадат по-обща оценка на ситуацията около филмът. Дали ще ви хареса или не е лично ваша преценка, но ние няма да ви спрем да го гледате или напълно да ви объркаме мислите (макар вече да го направихме доста с тези нови филми).

[sgmb id=“1″]