Нови филми – Captain America: Civil War – Капитан Америка: Цивилна война

Captain America: Civil War нови филми

 

В нови филми, винаги се променя нещо от преди или се добавя. Този филм обаче, вече излиза прекалено от този стандарт. Добавят герой, правят каквото искат, никакво следене на някаква линия или дори да следят история от комикси или нещо подобно. Те просто си правят филм след филм и това е! Какво е вашето мнение по въпроса?

[sgmb id=“1″]

Няма начин, да не сте видели хилядите публикации от снощи по социалните мрежи, за спайдърмен със щита на Капитан Америка. Свива си очите, което е абсолютно ненормално (кога преди сте го виждали) и даже казва здрасти – гледаш гадно и казваш приятелски здрасти? Този филм наистина излиза прекалено от нормалното.

Продължение на Капитан Америка, добре, нямаме нищо против, дори смятаме, че ще е интересно, но те вече започнаха да сливат филми и герой, сюжети, че накрая всичко, ще се превърне в една голяма каша. На кого му е интересно така?

Вече може да очакваме и Батман да се появи! Добре, настрана предположенията, какво става обаче с този черничкият, които прилича на мъжка версия на Жената Котка? Той пък от къде се взе? Кой е, някакъв злодей ли е (поне ние така предполагаме) и дали е землянин?

Както може би всички се досещаме, става дума за някаква война срещу супер герой. Как обаче се подклажда тази свада, кой на коя страна застава, по какви причини и прочее, още не е ясно. Хубаво е поне, че старите дружки са тук, но къде е Хълк? Къде се дяна тая голяма жаба и дали изобщо някога ще се върне?
Вижте също –Star Trek Beyond – Стар Трек Отвъд 2016

За тези нови филми, това което ни гризе, е дали ще има продължение, в което лигата на справедливостта и по-точно Батман, Супермен и някой друг, ще се изправят срещу тази група? Представете си само, как след време, ще видите филм, в които става една голяма битка, между много герой от книгите и филмите. Какво меле само!

Ако статията ви е харесала, споделете я, от бутоните за споделяне. Това ни помага много. Благодарим ви 🙂

[sgmb id=“1″]