Нови филми – Call of the Wolf – Зовът на вълка 2017 Трилър

Отдавна не е имало нови филми с преследване на плячка в тях.

Не говорим за животни обаче. Ще видите как мъж и жена са захвърлени насред ледената пустош в колиба, която е заобиколена от един единствен враг – снайперист. Какво трябва да се случи за да се спасят?

Като започнем с факта, че такива нови филми не се правят от доста време и стигнем до това, че изглежда супер странно – този филм няма да е най-добрият.

Защо? Първо двамата главни – жената изглежда избрана от първият кастинг, а мъжът просто не се вписва. За съжаление, снайперистът не се вижда на трейлъра. След като разбрахме, че не харесваме героите да видим за какво става дума в целият филм.
Двама захвърлени в ледената пустош трябва да оцелеят. Не се виждат някакви припаси, нещо друго освен мебелите в хижата. До тук нищо ново или интересно, това сме го виждали и преди. Разбрахме, че трябва да оцеляват в студа, а как и защо са там?

Очевидно са се озовали там насила, защото никой от тях не помни – в колко нови филми го има това?

Събуждаш се, намираш жена в същата къща в която си и ти – как ще се почустваш? Някой стреля по теб, няма нищо за ядене, не можеш да напуснеш, какви опции имаш? Дори в самият филм няма отговор на въпроса – какво трябва да направи за да излезе от леденият си затвор?

Вижте също – Sleight – Ловкост – 4.7.2017 в кината. Трилър

Нови филми с толкова смотани трейлъри и никаква информация започнаха доста да зачестяват. Разбираме, че това е само трейлър, но това не означава да няма никаква съществена информация която да ви накара да харесате филмът. За момент се чу нещо, че мъжът има някакво минало или е бил в спец частите, не ни стана много ясно. Както ви казахме, доста оплетен сюжет, доста странни актьори, макар че не си личи филмът да е ниско бюджетен, няма да се учудим ако е такъв.