Нови филми – Bright – Светло – 2017 Netflix movie

нови филми

 

Ще виждаме все по-нови филми от Netflix.

Някак си, това се превърна и в продуцентски канал. Защо не? Поне техните филми имат повече смисъл от много други нови филми, история, нищо че актьорите са ни познати. Тук дори е нает правилният човек. Не мислите ли, че ни трябват повече филми с Уил Смит?

Нови филми с него или не, това е положението. Нека да обърнем малко внимание на това заглавие обаче. Какво виждаме? Супер странна реалност в която магията е на земята. Смисъл, хората са свикнали със странните същества и живеят в хармония (нещо подобно). Виждате как Уил бие една фея на лампата за комари. Това не е имитация и само той да я вижда – всички ги виждат.

Нови филми с магия?

Как обаче всичко това се е появило на планетата Земя? От къде идват всички тези магически същества и прочее и прочее ние няма да разберем от трейлъра. Защо? Защото целият филм е фокусиран върху нещо много по-различно. Макар да има магически същества по земното кълбо, те очевидно не са в пълен комплект с аксесоарите си. Например, няма магически пръчки. И точно с тези магически пръчки ще се забавляваме в този филм. Колкото и магия да има по света, една магическа пръчка може да предизвика много безредици. Още повече, че за много хора и приказни същества (ние на такива ги оприличаваме) искат да имат тази пръчка. Пък и защо не, след като може да измисли всяко твое желание?

Вижте също – Blade Runner 2049 – Бягащ по острието 2049

Убедени сме, че в подобни нови филми винаги има малко от това което искаме. Като например, да разберем от къде са се взели всички тези същества и други подобни въпроси. Какво е това дърво с фонтан под него, магията от друг свят ли е или просто се е появила при някакви разкопки? Толкова много въпроси, а такъв малък трейлър.