Нови филми – Breaking In – Влизане с взлом 2018

нови филми

 

Нови филми по случай денят на майката?

Да, точно това се случи преди известно време. Не знаем дали това е първият подобен случай, но явно някой е решил да излезе с нови филми  по празници. До сега това беше само по коледните и новогодишните празници, но явно вече има и промени. Какво може да стане в един филм, където жена иска да продаде къщата на баща си?

Нови филми с нови методи за изнудване.

Определено е интересен сюжет. Жена с две деца, явно без мъж иска да продаде имота на баща си. Къщата в която е израстнала. За нея това явно няма никакво значение, след като иска да я продаде. Щом отива там обаче с двете си деца, тя открива, че къщата е истинска крепост и има всякакви охранителни системи. Явно не много след това обаче нахлуват и крадци, които искат някакви пари, за които тя не знае. Страхотно, нали? Нови филми с къщи, които са пълни с пари и никой не знае къде са!

Вижте също – The Current War – Войната на напреженията 2017

Чак ни се вижда малко прекалено. След като са изолирали майката навън и искат да я накарат да направи нещо (да намери парите може би?) тя започва да търси начин как да си върне децата обратно. Явно остава с впечатлението, че не може да им се вярва и решава да залови крадците един по един с домашни капани. Това до някъде прилича на сам вкъщи, но порастнала версия.