Нови филми – Boo 2! A Madea Halloween – Боо 2! Хелоинът на Мадеа

нови филми

Точно такива нови филми искаме!

Някаква брутална ретро комедия, която напълно нарушава стандартите на всички нови филми! Забавни, откачени, с голяма уста, тази групичка лелички (не сме сигурни, дали актьорите не са мъже!) изобщо не им дреме за вашите ужаси, убийства и призраци. Те са тръгнали и ще си вземат момичето! На всяка цена!

Нови филми от миналото!

Още има явно. За разлика от всичките филми, които сме публикували тук, този не го знаем. Ето линк към първият филм, насладете се. Да поговорим за този обаче. Група тинейджъри решават да си направят парти в къща в която са убити 14 деца. Не се питайте защо – лапетата решили, че ще е готино! Партито започва, всичко е наред, но когато лелите разбират, че момичето е отишло на партито, те веднага тръгват да го спасяват. От тук започва шоуто! Първият сблъсък е с момичето от „Предизвестена смърт“ – чантата по главата е сигурна. На никой не му дреме, че е седнала на пътя – те си търсят своето момиче на партито.

Вижте също – Killing Hasselhoff – Да убиеш Хаселхоф 2017

Шоуто продължава, изобщо не си мислете, че е приключило. Групата „пенсии“ продължава да намира какви ли не нови откачалки, които да ги тормозят или да ги плашат. Те обаче изобщо нямат намерение да се предадат без бой или да побягнат без такъв. Това което ни вълнува обаче е, дали ще е комбинация от ужаси – като „Страшен филм“ например или нещо подобно. По всичко си личи, че ще е точно така, но до колко филма, ще комбинират в този не можем да кажем. За момента виждаме само два, като не сме сигурни този с моторната резачка от къде е. Ще трябва да почакаме още нови филми, включително и този за да разберем.