Нови филми – Blood Father – Кървав баща 2016

нови филми

 

Нови филми с подобен жанр и история, скоро не са излизали по екраните. Наистина, историята тук е толкова различна и необикновена, че не се знае, дали има подобен филм.

 

Мел Гибсън, скоро не е участвал във филм, но това е на път да се промени. Кога за последно гледахте нови филми в които бащата трябва да спаси дъщеря си?
Наскоро може би имаше един, но не се знае дали е точно такъв. Определено не е, защото този баща е готов на всичко за своята дъщеря.
Вижте също – The Girl with All the Gifts 2016

Оказва се, че госпожицата е била в близки отношения с нарко дилър и сега си има проблеми с неговата банда. Застреляла е някого (не разбрахме точно – гаджето ли или дилъра?) и сега всички са след нея. За нейно щастие, поне не им дължи някаква огромна сума пари.

Какво да правиш обаче, щом кръвожадна тълпа те преследва за убийство? Обаждаш се в полицията? Стига де, кога сте виждали това в нови филми? Обажда се на тате. Оказва се, че баща и я е изоставил или дал в приемно семейство, не се разбира много и до сега тя е имала трима приемни бащи. Това дете определено е имало трудно детство. Нищо чудно, че се е забъркала с наркотици.Бащата обаче, се оказва доста сговорчив да и помогне. Сякаш това е чакал или и той е вършил нещо незаконно, че така се впуска в приключението. Определено нещо много различно за всички нови филми през тази година.

Дали главният герой не е решил да вземе дъщеря си вече при него? Дали не иска да се поправи като баща и да и покаже, че може да има доверие на мъж? Много въпроси, кратък трейлър, но определено интересен.

Наистина изглежда, че филмът ще е интересен. Но дали няма да разберем и нещо повече? Нещо, което е скрито прекалено добре, за да бъде видяно само от трейлъра? Някакво късче от историята или някой скрит герой?

 

[sgmb id=“1″]