Нови филми – Bleed for This – Кърви за това 2016

нови филми

 

Колко още нови филми, ще гледаме за бокс? Поредната схватка, поредният епичен сблъсък, поредният велик играч, какво ви става?
[sgmb id=“1″]
Ако пресметнем фактите, това е третият за тази година филм, които е базиран на истинска история и се отнася за бокс. Не че не сме фенове на бокса, но просто три филма един след друг, какво мислите, че може да е по-добро след всеки следващ нови филми?
Завръщането на Роки беше добър, смислен, малко по-интересна история, този обаче няма нищо кои знае какво различно. Паднал спортист се възстановява и завзема ринга. Нека да видим малко повече детайли.

Леко луд боксьор, това отсъждаме като го видяхме в началото на клипа с този найлон около него, тъкмо е в разцвета на кариерата си. Всичко за него се нарежда добре, животът е успешен, докато не претърпява катастрофа с автомобилът си. Скоро не е имало нови филми с големи катастрофи в тях, само казваме.

След катастрофата, докторът му казва, че може да го оправи, но не му дава шансове да се боксира отново. След успешно преминала операция, момчето изобщо няма намерение да седи и да чака да му свалят маската, понеже сами виждате, че той започва да вдига тежести, въпреки думите на лекарят.

Вижте също – Jack Reacher 2 – Never go back 2016

Веднага щом свалят шината от главата му, първото нещо което започва да прави е тренировки. От трейлъра не може да се разбере как е името на момчето или от къде идва, но това е нормално за нови филми.
Отново тренировки, тренировки, тренировки, докато не стигне на върха.

Дали обаче, ще се окаже, че катастрофата е била по невнимание, дали не е била умишлена от някой съперник? Какво става по-нататък има ли семейство, това момиче в началото гадже ли му е, женен ли е за нея? Толкова много въпроси, а толкова малко отговори в един кратък клип. Нови филми не трябва да се появяват толкова често само за една и съща тема, но дано този е последният за тази година.

[sgmb id=“1″]