Нови филми – Blade Runner 2049 – Бягащ по острието 2049

нови филми

 

Искате нови филми от апокалипсиса?

Не, че нещо е станало, но този определено ни захвърля в свят толкова объркан, че не знаеш кое е по-голямото зло. Дали да се бориш срещу власт имащите или да се опиташ да помогнеш на отритнатите. Точно това ще видим в този филм. Определено се очертава да е голямо заглавие сред всички останали нови филми, затова нека да разгледаме за какво става дума.

Не че това е първият от всички нови филми в които светът, които познаваме е разрушен, но тук е направено с няколко различни обрата. Като например, че раждаемостта на човечеството се контролира от един човек. Поне ние така разбрахме, ще видим дали ще се окаже истина.

Колко още нови филми ще има Харисън Форд?

Не знаем, но в този не изглежда да има голямо участие. Видяхме го няколко пъти, но колко още ще го има, не се знае. Светът е разрушен. контролира се от един човек, които изглежда да е генетично променен или нещо от този сорт. Няма да се учудим, ако е бил свързан с някаква електроника. Раян Гослинг, ще започне да се рови и да търси нещо, което не е трябвало. Не си спомняме много първият филм, но ако сте го гледали, ще се сетите за какво, ще става дума тук.

Вижте също – Geostorm – Гео Буря – Природни катаклизми

Дали този филм, ще ви хареса? Най-вероятно повече от много други нови филми. Защо? Защото има нещо различно, малко апокалипсис, малко фантастика (добре де, много фантастика) и дори щипка любовна история. Момичето, което иска да тръгне с него може и да му е сестра, но не ни прилича на такава. До тук трейлъра изглежда доста интересен, доста любопитен, но единствено може да стоим и да чакаме докато излезе по кината, за да разберем повече за него. Какво, кога и как, ще видите в самият филм.