Нови филми – Blackway 2016

нови филми Blackway

 

Във много нови филми, се налага да има по един шантав дядка. Явно този тук е правилният човек.
Антъни Хопкинс тук, ще се впише в ролята на ченгето от малкият град, което вече е приближило годините за пенсия и не си прави много труда да помага на хората или изобщо да се занимава с нещо различно от очакване на пенсия.

[sgmb id=“1″]

Както навсякъде при всички нови филми, в друг край на щата, сервитьорка бива тормозена от клиент, които ще се окаже далеч по-злобен и ужасен от колкото можете да си представите. След като той дори продължава да я търси и преследва, младата жена решава, че трябва да направи нещо по въпроса. Тормозът е непрестанен, преследва я у тях, тормози я постоянно в работата, какво може да иска?

Вижте също –The Masked Saint – Маскираният светец 2016

Защо съдбите на тези двама души, не се преплетат в търсене на точно този странен досадник? Така и ще се случи. Той явно не е непознат на закона, но за изненада на всички – от полицейската страна. Бивш полицай, които явно е загубил интереса да пази хората и да ги защитава, вилнее и се интересува, как да постигне следващото си действие. И както винаги във нови филми, никой обаче от местните няма желание да тръгне след него или изобщо да се опита да го накара да си плати за стореното.

В тези нови филми, младата сервитьорка, която има желанието да спре с тези досаждания и да си върне старият живот и полицаят които вече няма за какво друго да се бори плюс още един герой, за когото не знаем много, почти нищо, ще се впуснат в търсене на този човек, решили да прекратят неговите злодеяния.

[sgmb id=“1″]

Дали това ще е целият филм, дали няма да се стигне до нещо по-странно и мистериозно, кои наистина, ще се окаже този мъж, може да очакваме да видим в следващият трейлър или както за всички нови филми, да изчакаме да видим още някой трейлър.