Нови филми – Black Butterfly – Черна пеперуда 2017 Антонио Бандерас

нови филми 2017

 

Нови филми с Антонио Бандерас?

Ако това е любимият ви актьор, тогава е време да го видите отново в този извъртян трейлър. Липсват ви похищенията от ретро филмите? Когато жертвата е заложник на своя непознат? Този филм още повече убива метода за пътуване с непознати. Никога не се знае кои каква тайна крие.

Стига сме ви плашили обаче, не всеки е сериен убиец (или?), историята наистина си заслужава гледането, защото от любимата за много нови филми – обърквана и извъртяна.

Нови филми с извъртяна история?

Това пък какво трябва да означава? Опитваме се да опишем с една дума, когато началото е коренно различно от края. Начало една точка и финал с друга. Тук е точно така. Докато нашият главен герой има проблем с писателските си умения след раздялата с неговата приятелка, той ще научи по трудният начин какво е да оцеляваш или дори – трудно вдъхновение.
Докато пътува към своята вила в планината, по пътя си среща стопаджия, които явно няма никаква работа или място за отсядане. Някак си разговора помежду им потръгва и Бандерас решава да го приюти. Естествено, не се казва защо и за колко време – това е трейлър на нови филми, а не самият филм.

Колко време ти трябва да разбереш, че живееш с убиец?

Тук не си личи колко точно му отне на Бандерас, но беше късно. Престъпникът има своите причини за действията си и те дори изглеждат несвързани – просто за удоволствие. Ще има доста брутални убийства и голяма доза страх. Това момиче, дали не е бъдещата приятелка на главният герой?

Най-големият и интересен въпрос в момента е – защо го прави? Естествено, при нови филми, подобни въпроси се разбират, чак когато видите самият филм, затова не си мислете, че има отговор по-рано от това. Ще трябва да изчакате.

Вижте също – Voice from the Stone – Гласът от камъка 2017

Колкото до самият филм, изглежда интересен, малко в ретро дух на филмите на ужасите, но не можем да кажем, че е страшен филм. Трилър, да, но не и ужас.