Нови филми – Beyond Skyline: Skyline 2 – Отвъд небесната линия 2017

нови филми 2017

 

О,да – нови филми с нови извънземни нашествия!

Ако ви е страх, не гледайте филмът! Ако пък не ви е страх и искате да се подготвите, ако някой ден стане подобно нещо – гледайте и си записвайте. Филмът е толкова странен и объркан, че чак интересен! Не можем и да разберем, дали това е филм, които е продължение на някой друг или изцяло нова продукция! Все пак, нека да погледнем за какво става дума.

Нови филми с нови извънземни?

Тези поне не сме ги засичали при други нашествия! Понякога се ползват едни и същи, друг път се правят нови. Различни режисьори, различни чудовища. Предполагаме, че главните герой са баща и син, като бащата тъкмо е измъкнал сина си от затвора. За какво е бил там обаче, ще трябва да почакате. Прибират се към вкъщи, бащата чете лекция и прочее и защо точно в този момент не ни нападнат огромни извънземни с кораб, които е с размерите на няколко небостъргача? Това не ви стига за нови филми? Ами извънземните, които управляват кораба са с размерите на мол. Правете си сметка какво им е на тези хора, които ги стрелят с пистолет (все едно да трепеш мечка с палка за мухи).

Вижте също – Flatliners – На ръба на смъртта – 2017

Положението е отчаяно и защо да не отидем в руините на майте? Те дори са надълбоко, имат електричество, ще си разположим базата там! Доста странно хрумване, нали? Странното е, че това хрумване май не е само на човеците. Ще видите няколко сцени в които има хора в дъното на кладенец, които са пазени от извънземните. Все едно куче пазач от космоса! Какви странни нови филми се правят само.Това което разбираме само е, че бащата  се опитва да спаси синът си от извънземните и да оцелее междувременно. Само това ли е? Това ли е цялата история? Ами, ще трябва да изчакаме филмът да излезе и да видим.