Нови филми – Ben Hur – Бен Хур 2016

Ben hur нови филми

 

Нови филми с шантави имена има, но този за българската аудитория, вероятно, ще е най-откаченият. Веднага се сещаме за начина, по които много хора, ще го нарекат – Бен Кур. Няма какво да се правим на луди и щастливи, признайте си!

[sgmb id=“1″]

Нека обаче да погледнем сериозно на нещата и да си направим един анализ на филмът или поне от това, което виждаме на трейлъра.

Още в началото се разбира за някаква братска свада, нещо се е случило между двама братя от римското, кралско семейство, но никъде в трейлъра не видяхме какво. При много нови филми е така, не показват ключов елемент от филма, само някакви късове.

Вижда се, някакво изклано семейство, брат изпратен на заточение и други подобни, но никъде не се вижда или не се казва, защо и за какво. Очевидно е измяна или както в много истории – единият брат иска всичко за себе си.
Вижте също – GUARDIANS – Защитник Руски филм

И както в тези същите истории, вторият брат няма да се предаде без да отмъсти за семейството си. Видяхте Морган Фрииман, но как римлянинът е стигнал до него и каква роля го играе той, като прилича малко на Гандалф, не знаем още. Изглежда му е някакъв учител и му дава съвети как да се състезава, след като римлянинът осъзнава, че единственият начин да отмъсти на брат си е да го победи в надпревара на арената, а ако загубиш там – умираш.

Дали пък не става дума за земя или за изневяра? Дали някои от вас вече не е гледал предишният филм или иска да го види без всичките специални ефекти, понеже филмчето е доста старо? На всички тези въпроси по повод нови филми, може да се отговори само и единствено, като гледате самият филм или вече сте гледали неговият предшественик.

Благодарим ви, че прочетохте статията, споделете я по социалните мрежи, за да ни помогнете да се развием. Не забравяйте и да се абонирате за нашият бюлетин.

[sgmb id=“1″]