Нови филми – Before the Flood – Преди наводнението 2016

нови филми

 

Сега след като Лео взе оскар следват нови филми, но какви точно?

Много правилно сме сложили този филм във категорията „Драма“ защото мислим, че това е най-удачното място. Ако гледате този филм, наистина трябва да се замислите за последствията и резултатите, които оставяме след нас всеки ден.

Лео можеше да избере доста повече нови филми, но явно е избрал да направи един документален филм за разрушението на планетата земя. Как всеки ден я замърсяваме и унищожаваме и какви последствия ще има това за нас.
Тръгнал на смела обиколка в различни държави и страни, той вижда как всичко се разпада, руши, последствия от унищожителният човешки род. Нови филми като този скоро няма да видите. Има много подобни предавания по телевизията, но ако в тях участва някой известен, те сякаш придобиват повече смисъл и повече надежда.

Лео се среща първо с редица хора, които дори не искат да признаят унищожението на планетата и как замърсяваме всичко всеки ден. Те вярват в своите виждания, които са явно, че планетата или ще се саморегенерира или ще отидем някъде другаде.

Дори след всичко видяно от него (не говорим за нови филми), все още има надежда.

Има изключително много начини да се подобри живота на планетата за всички. Трудно би било да регенерираме всичко унищожено, да не говорим за изчезнали видове. Има толкова много заплахи за обществото, че то дори не иска да ги види. До кога!

Вижте също – Collateral Beauty – Второстепенна красота 2016

Има спасение, както ви казахме и то е досущ като от нови филми. Соларната енергия например е далеч по-чиста и безопасна. Вятърната също не ни коства нищо, дори водни електроцентрали биха свършили работа. Има толкова много различни начини да подобрим живота на нашата планета, просто трябва да се запитаме защо не го правим?

Защото все още има прекалено алчни и корумпирани хора, които вече са на края на силите си и очакват своя край, без да се замислят за следващото поколение!