Нови филми – Baywatch – Спасители на плажа 2017

%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d1%84%d0%b8%d0%bb%d0%bc%d0%b8-2017

 

Колко пъти ви повторихме, че тази година ще има много римейкове за нови филми?

Ето и поредното заглавие. За разлика от всички други, този ще се окаже наистина интересен.

Може би сте чували, че преди време имаше сериал наречен „Спасители на плажа“. Дейвид Хаселхов и дори Памела Андерсън бяха в него и беше много популярен. Спасителки по бикини бягаха по плажа за да спасяват невинни жертви от удавяне, а мъжете пазеха брега да не би някой гангстер да се опита да избие плажуващите.
Нови филми с подобен обрат са напълно очаквани.

Ако сте любител на киното, ще знаете, че когато се прави филм по трейлър, той винаги е направен като странична история. В сериала героите имат определена цел, но във филмът те дори я постигат. Това е при всички нови филми. Ако не сте забелязвали, то просто трябва да обърнете повече внимание.

Нови филми или точно този са идеалното приключение.

Заплашени от спиране на средствата за спасители на плажа, спасителите в момента трябва да си намерят добър промоутър. Кой по-добър от Зак Ефрон в ролята на побъркан младок, които няма мярка на устата си.

Ще трябва да минат през изключително много, като Скалата ще си има най-големи проблеми с момчето. Изключително много комични ситуации, много екшън и спасителки ще гледате пред екрана.

Интересното което да вмъкнали във филмът и вероятно цялата история, ще е тези гангстери които или изхвърлят трупове в морето или го правят по-бързо от колкото спасителите на плажа могат да ги намират. Това естествено се оказва голям проблем, които трябва да бъде решен с голяма доза акшън и мускули.

Вижте също – Anonymous – Анонимните 2016 – Действителен случай

Защо в трейлъра обаче виждаме само една от спасителките. Защо не можем да видим и другата или защо не я показват?

Очаквайте скоро историята на големият екран. Защо им спират финансирането, дали финансиста не е някой гангстер, но дори ако е, то кой гангстер се грижи за шепа спасители на плажа? Още повече, като знаем какво яде Скалата, едва ли му е малка заплатата.