Нови филми – Barbershop: The Next Cut – Бръснарницата: Следващо клъцване

нови филми

 

Нови филми от „махалата“ ще има още дълго време. Нека обаче да видим за какво точно става дума в този.
Идваме от квартала на не знаем кои град, но това явно може да ви стане ясно, ако погледнете хубаво трейлърите, където Айс Кюб познава всеки и всеки се подкрепя. Те са станали като една малка общност, която е неделима и прекарва много време в бръснарницата.
[sgmb id=“1″]

Едно от правилата там обаче е било, да няма жени. Защото мъжете са отивали точно там, за да избягат от жена си Напълно нормално в нашето време. Да, но от скоро вече има и жени там, защото съседният салон е бил козметично студио и за да оцелеят и двата магазина трябва да се слеят в едно учреждение, за да могат да оцелеят. Колко ви е познато това от други нови филми?
Вижте също – Middle School: The Worst Years of My Life

Но не си мислете, че това е цялата история на такъв филм. Това е само една фракция от цялото шоу, което предстои да видите в тази семейна комедия. Явно в квартала започва да се навърта банда, която тормози или се опитва да продаде на децата наркотици или нещо подобно. Естествено трейлъра не показва, за какво точно става дума. Типично за всички нови филми.

Това което се разбира е, че е време за война и по-точно, да се защитят децата на квартала. Толкова време това място е било спокойно, без проблеми или други подобни, защо точно сега трябва да става свърталище на наркомани и гангстери? Айс Кюб (или леденото кубче) не е на това мнение и смята да организира тълпа или шайка, която да се разправи със самопоканилите се, защото и той е един от бащите, които ги е грижа за децата им. Вие как бихте постъпили, ако имате на своя страна дори Ники Минаж в тези нови филми?

Благодарим ви, че прочетохте статията. Споделете я, за да стигне до повече хора.
[sgmb id=“1″]