Нови филми – Bad Moms – Лоши майки 2016

нови филми

 

Нови филми с подобни случки може да очаквате през тази година, но този, този просто избива рибата на всички класации.

[sgmb id=“1″]

Мила Кунис, ще ви пренесе в един необичаен или по-скоро неразбран за голяма част от мъжката ни аудитория свят, където всеки ден всяка майка се опитва да помогне на децата си, без значение колко са те. Да им направи закуска, да се грижи да са добре и да си лягат на топло и с чисти дрехи и прочие и прочие. Задълженията на майките са толкова много, че много често мъжете забравят за това и явно това е един от поредица нови филми, които ще трябва да припомнят това. Според вас дали ще има втора част?

Също така, този трейлър ни разкрива много повече за историята на филмът, от колкото много други за нови филми. Можем да видим как младата майка , която за момента, ще наречем Мила, се опитва да се справя с проблемите с децата си колкото може, но явно това изобщо не и се получава. Проблеми с учителката, в работата има странни движения и постоянно закъснява. Как да работиш и мислиш за друго, когато в главата ти са само твоите малки душички вкъщи и очевидно някакво много странно куче?
Вижте също – Puerto Ricans in Paris 2016

Естествено, тя не е единствената, която има подобни проблеми. Много други майки също се оплакват от различни проблеми и несмогване с домакинската работа, а дори е малко чудно как така са три без нито една да има мъж?

В един момент обаче, всеки се пречупва и няма как да издържи на напрежението и просто полудява. Започва да прави неща против всекидневните му навици и дори объркващи за околните. Ето това ще стане в този нови филми – шантави случки и дори цели поредици от тях, които ще доведат до едни „Лоши Майки“ Може да научим дори някой полезен урок от тях, кой знае.

Ако статията ви е харесала, споделете я, за да може да достигне до повече хора да видят нови филми.
[sgmb id=“1″]