Нови филми – Bad Kids Of Crestview Academy 2017

нови филми

 

Не е ли време да дадем малко място на ниско бюджетни нови филми?

Това може да не е най-ужасно правеният филм някога, нито най-великият, но пък определено има различна история и нещо ново в него.

Започваме с това, че много малко нови филми са снимани в училище.

Защо? Нямаме представа или просто защото има достатъчно детски сериали за училището. Защо би им трябвало филм?

Историята започва с това побъркано момиче, което изобщо няма задръжки и не му пука за мнението на околните. Позната в своето училище като лошо момиче явно нейното време да намери своя майстор е дошло.

Вижте също – Anonymous – Анонимните 2016 – Действителен случай

След всички проблеми които създава, тя бива изпратена в училище с деца като нея.

Виждали сме нови филми с училища за специални деца, но толкова специални не е имало скоро. Пък и какво им е специалното – деца убийци. Изобщо, каква е целта на училището? Поправителна? Нищо още не можем да кажем по този въпрос, още повече след като продължите да гледате трейлъра.

Тя дори бива заключена в училището с идеята, че наоколо има голяма опасност.

Добре, не ни трябват нови филми за да се досетим, че това може да е урок от управата на училището да научи децата как трябва да се държат и какви биха били последствията. Може и така да е, но замислете се, че заглавието на филмът говори за прокълнато училище, момичето дори споменава че вероятно е прокълнато. Нещата може наистина да не са само за урок на учениците, но може и да е нещо много по-сериозно.

Видяхте ли и оръжията в учителската стая? Ако винаги сте се чудили какво правят учителите в своите съвещания, то едно от заниманията им би било да ги почистват и подреждат амунициите. Дори и да е сериозно, защо му е на училище да има толкова много оръжия? Дали не са подготвени за нещо повече от това което си мислят?

https://www.youtube.com/watch?v=u1sfkRuRQdg