Нови филми – Avengers: Infinity War – Отмъстителите: Безкрайна война

нови филми 2018

 

Още нови филми за Отмъстителите?

Не ме разбирайте погрешно, всеки си има собствени предпочитания за филм. Този обаче вече ми е прекалено блудкав и безсмислен. За някой от вас може и да не е така, но на мен ми се вижда просто сбирщина от герой хванати от всеки край на вселената и помъкнати из Америка. Никаква по-дълбока история, просто филм след филм. Добре, че няма много нови филми като този. Поредицата не е нещо като „Хари Потър“ или „Междузвездни войни“. Това е като части от Том и Джери всяка година!

Добре, стига хейт към нови филми.

Нали сте ми посетители, трябва да ви забавлявам с нещо. Нека все пак да видим какво толкова му е специалното на този филм. Виждаме много познати лица още в началото, всеки разочарован по своему. Задава се ново зло обаче (ха, колко неочаквано!) и то вероятно е по-страшно от всички предишни. Това което не се показва в трейлъра, но смея да твърдя е, че вероятно всички ще се обединят срещу този тук. Този розовичкият имам предвид. Ръкавицата която носи мисля, че съм срещал в някоя анимация или може би стара версия на филма. Ако бъдат събрани всички камъни по нея, носителят й ще притежава огромна сила.

Вижте също – Pacific Rim Uprising – Пасифик Рим Пробуждане 2018

Всички се обединяват срещу него, за да спасят Ню Йорк (мисля, че това е града в които се развива действието). Колко неочаквано за нови филми! Хората които се радват на тази поредица, предимно са изключителни фенове на някой от главните герой или просто искат да видят какво може да се получи, ако се комбинират всички герой свободни в момента. Няма да ме учуди за следващият филм, ако има и такива, които дори не сте си и помисляли – Hellboy, Harry Potter, Снежанка може би?