Нови филми – Arrival – Пристигането 2016 извънземни

нови филми ковър

Нови филми скоро не сме ви показвали само тиизър трейлър.

[sgmb id=“1″]

Време е нещата да се променят с този тиизър на извънземни. Ако следите нашият сайт редовно, ще забележите че често показваме трейлъри на преработени нови филми, които имат аналог от преди много години.
От време на време обаче се появява някой, които е изцяло нов и изцяло променя нещата в киното. Този е точно такъв.

След като гледате последният филм за нашествие на извънземни (няма да ви кажем кои, ще ви оставим да се почудите) това може да е следващото заглавие.

Вижте също – Beauty and the Beast – Красавицата и звяра

Впечатление прави още началото на филмът. Младата жена очевидно има огромни умения в превода на чужди езици. След кацане на някакъв вид капсула на нашата планета, правителството води жената при капсулата, за да им преведе какво казват извънземните или изобщо нещото, което се крие вътре.
Веднага у нас назрява въпроса – че тя как ще знае езикът? Ние също не знаем това, но определено си заслужава да се види и да се помисли.
Няма много нови филми за пристигане на извънземни, не сме наясно каква е причината за това, но определено има много заглавия, които си заслужават гледането.

За съжаление, тиизърът си е малка част от трейлър, така че изобщо нищо не може да се спомене за самата история или от къде е това момиче, семейство, какво ще стане с човечеството и други подобни.
Едно обаче се забелязва. В други нови филми, когато се пуска тиизър на даден филм, то е за следващата година. Ние обаче имаме информация, че филмът ще е за 2016, която вече е към краят си (има още, ама малко), което ни кара да мислим, че следващият месец може да очакваме пълен трейлър на филмът, а самият филм около краят на годината, началото на следващата.

Пригответе си космическите преводачи, защото ще трябва да говорите с пристигналите. Не забравяйте и да споделяте статията.

 

[sgmb id=“1″]