Нови филми – Anonymous – Анонимните 2016 – Действителен случай

нови филми

 

Нови филми по действителен случай или поредната измама?

Не сме си представяли, че ще поставим точно тази маска за картинка на филм, но ето че и това се случи. Ще видите една история, която се твърди, че е по действителен случай, но колко ще повярвате?

Става дума за момче, което разбира или знае как може да хакне банките и да източва пари. Това е мечта на много от нас, но с всяка подобна атака системите за сигурност на банките стават по-добри.

 

Нови филми за анонимните вероятно няма да има!

Тук става дума за момче от семейство преселници (не знаем от къде) което има проблеми с парите. Майка му явно работи в сферата на банките и той решава, че може да се възползва от техните пари. Разбира, че е възможно да се хакват различни акаунти и как да източва пари. Купува разни неща, препродава ги, за момента не изглежда да има проблеми. Дори помага на майка си.

Докато в един момент не му се предлага друга възможност.





Не ви трябва магия или хакерска атака да разберете, че подобни действия няма как да не останат незабелязани поне от някого. Нови филми с различни от стандартните сюжети има, но се срещат рядко. Тук например, вместо да го предаде и да вземе дял или да извлече полза, това момче на улицата му предлага още повече пари.

Масово източване, работа в комбина, подобрена стратегия и изобщо всичко от което се нуждаеш. Както сами ще видите в самият трейлър, от нуждата само за пари това се превръща в мания. Дори започват умишлено да навреждат на банките и системата, само за удоволствие. Коли, пари, яхти и какво ли още не. Най-дивите купони. Всичко обаче има своят риск и цена. Въпроса е само – кога ще платиш!

Вижте също – Renegades – Ренегати – Филм 2017

Дали изобщо ще има шанс да се измъкне от затвора, дали ще се случи нещо по-голямо или правителството, ще сметне, че може да има полза от този хлапак, ще видите в „Анонимните“.