Нови филми – Annabelle: Creation – Анабел: Създаването 2017

нови филми 2017

 

От всички нови филми, дали този няма да е най-страшният за 2017?

Знаем, че It – То – 2017 Филм по книгата на Стивън Кинг – също няма да е лошо заглавие, но дали има нещо по-добро от него? Анабел: Създаването например изглежда да е нещо доста по-интересно, по-смислено и с някаква история. Не че сме запознати с книгата на Стивън Кинг, но тук поне сме виждали само екранизацията и за разлика от други продължения, това е едно от малко, които са различни.

Какво искаме да кажем с различно? Ако беше нормален страшен филм, щяхте да видите някое друго семейство, което е получило куклата някак си и какви проблеми им създава и прочее и прочее.

В тези нови филми обаче, нищо не е толкова просто!

Точно така. Вместо да гледате следващото семейство в пълен ужас, вие ще видите първото или самото създаване на Анабел. Супер добър и интересен подход към режисьорите, малко очаквано беше това, но определено е нещо по-интересно от варианта, които ви предложихме по-горе.
Замислете се колко нови филми идват с такова продължение? Доста са, ама доста. Тук поне ще видим създаването и обладаването на куклата. Като заговорихме за това, детето на създателят на куклата е блъснато от кола още в ранна възраст. Това което ни интересува обаче е, как изобщо това нещо което е в куклата е стигнало там?

Говори се за някакви молитви от страна на родителите – типично за всички нови филми.

Вижте също – Don’t Hang Up – Не затваряй – Целият филм

Да, родителите се молели момиченцето им да се върне, но вместо в куклата да влезе тя и да се получи изключително извратен филм, в куклата се вселил някой демон. Ако сте любители на паранормалните филми, ще знаете, че винаги така ще се случи. Колкото и силно да искаш да върнеш духа на момиченцето си, винаги ще получиш някой демон. Защо е така, никой не знае и ви препоръчваме да не се опитвате да разбирате от първа ръка.