Нови филми – Annabelle 2 2017- Анабел 2 – Ужас, Хоррър

Нови филми с някоя игра?

Не, тук става дума само за тази откачена кукла, която е решила да се завърне на екрана. Въпросът може би е, дали сте готови отново да я видите?

За тези от вас, които са пропуснали цялото шоу от първият филм, ето няколко сцени.
Тази кукла е обладана от убита жена, която е била преследвана от полицията за убийство. За да се спаси, тя е свързала душата си с тази кукла. Сами вече се досещате какво следва – куклата е обладана, започват най-големите кошмари на семейството и прочее.

За феновете на нови филми и които гледат ужаси от този жанр, не е непознато, че тази кукла я има и в The Conjuring.

Идеята е, че то всичко идва от там, като нейното посещение в стъклената кутия е след всичко което се е случи. Това ни кара да се замислим – дали това ще е последният филм за Анабел?Едва ли. Нека сега да видим какво виждаме в новият трейлър. Това е тиизър, което бихме превели – дразнещ трейлър. Трейлър, които нищо не показва. Знаем обаче, че куклата се е върнала (типично за всички нови филми). Въпросът е, дали е при същото семейство, преместила ли се е или търси нещо конкретно.

Дали някой няма да може да се свърже с тази кукла и най-после да я спре? Или поне да я попита, какво иска?
Гамата от въпроси е доста широка, а това дете на което се чува как се чупят костите си е направо ненормално за нови филми. Дано има хора, които могат да понесат всичкият този ужас.

Вижте също – Rings 2016 – Предизвестена смърт 3

Както видяхте от заглавието, филмът се очаква за следващата година, така че има още време да съберете смелост да го гледате.

Да видим, как куклата се е озовала в новият си дом. Това може да се окаже най-големият въпрос. Може да погледнете и предишният филм, за да разберете какво става в края с нея. Дали успяват да се отърват от нея или има и по-лошо.