Нови филми – American Fable – Американска басня 2017

нови филми

От толкова време не сме имали подобни нови филми!

Нещо интересно, нещо различно, нещо магическо. А за героите – деца, които намират разни неща в полето и се чудят как са попаднали там. Дори прочели в книгата за тях и сега е пълна мистерия как се случва това. Толкова много магия около тях, а те дори не знаят от къде идва тя.

Добре, нови филми наистина с подобен сюжет скоро не сме виждали.

Започваме с главната героиня – малкото момиче. Макар в началото да ви се струва ясно, че тя вижда някакъв конник и после ще говори с него и прочее, това изобщо не е така. Този трейлър е толкова объркан, че едва ли ще може да разберете нещо. Забелязваме обаче, че в последните две години всички нови филми получават по няколко официални трейлъра. Така че, може да чакаме за вторията.Да видим какво се крие в самият филм.

Семейство, което е на път да изгуби фермата си. Майката не се появява в трейлъра, макар да има една жена, но тя сякаш не е майка. Баща с две деца, явно трябва много средства за да не изгубят фермата си. Момичето е изследователка и обича да обикаля наоколо, очевидно може да играе  и шах. До тук честно казано, доста клиширана история. Казвали сме ви няколко пъти да не очаквате чудеса от нови филми през 2017 година.

Но нищо не свършва тук. Освен този странен конник, момичето намира и някакъв мъж затворен в една дупка, която изглежда като силуз. Добре, тук се появяват толкова въпроси – защо е там, как е влязъл, кои го е оставил, кои го храни, защо не е излязъл до сега едва ли е толкова трудно. Ако мислите обаче, че нещата стигат само до тук – грешите.

Вижте също – iBoy – Интелигентното момче 2017

Всички нови филми имат тенденция да стават все по-странни и по-странни.

Този се вписва отлично. Момичето иска да спаси този мъж (поне така изглежда, че е той, ако не се появи някой друг). Някакви паднали пръсти се търкалят, борба и какво ли още не. В края на краищата, нищо не разбрахме от трейлъра. Не си личи да е тиизър, затова ще чакаме следващият.