Нови филми – Alita: Battle Angel – Алита: Боен Ангел 2018

нови филми 2018

 

Нови филми с някакви полу-човеци?

Определено съм любител на тези заглавия. Нещо интересно, нещо различно, дава ти някаква представа, какво може да постигне човечеството, ако започне да комбинира тялото си с механични части. Това вероятно е едно доста далечно бъдеще, но никой не е казал, че е невъзможно! Какво може да се случи толкова в един филм? До някъде имам представа за какво, ще става дума, но нека първо да преразгледаме трейлъра.

Нови филми с издирвани момичета?

Това изобщо не е тема от вчера. Мъж намира полу робот, полу човек (или изобщо каквото и е там) и решава да го поправи до работно състояние. Оказва се, че това е момиче или каквото е останало от нея. Тя не е при родителите си и явно има амнезия. Дали при роботите амнезия няма някакво друго име? Изтрити файлове вероятно? Момичето бива поправено и започва да търси нещо – някой? Точно тук е момента, където нищо не може да се разбере.

Вижте също – Avengers: Infinity War – Отмъстителите: Безкрайна война

Нови филми с толкова объркани сюжети винаги има, но тук мога да започна с моето гадаене. Момичето или е било робот преди, човек, или е някаква мощна комбинация от човек и машина, която не се случва често. Някаква престъпна организация или злодей искат да я приберат за изследвания или нещо подобно. Би било много по-интересно, ако се окаже нещо близко, но и съвсем различно. Може и родителите й да я търсат и да са наели правилните хора. Дори така да е, ще разберем цялата история, като видим самият филм.