Нови филми – Alien: Covenant – Пришълецът: Завет 2017

нови филми

 

Сред всички нови филми през 2017, този ще е най-неочакваният.

Дори ние не знаехме, че ще излиза подобен филм. За тези от вас, които не са разбрали, това ще е продължение на поредицата от преди толкова много години. Ще имаме възможност да видим отново грозната физиономия на пришълеца и да видим страха в очите на хората.

Още в началото си много нови филми изглеждат странно.

Този изобщо не се различава от тази категория. Наистина, започваме с един кораб, някаква атака на нещо, кръв, писъци и естествено – раждането на някакво извънземно. Добре, ще си помислите, че ще става дума за атака над хората още в самият космически кораб? Да, но не.

После виждаме част от екипа на земята (или поне така изглежда) пред някакъв човек, все едно докладват. Какво стана с кораба, къде отиде всичко, кога се прибраха? Дали това не е просто изпреварване на времето?

Каквото и да е, нови филми с предишни заглавия вече видяхме през 2017.Така де, не ви ли писна продължение на едни и същи неща? Да, ефектите са по-добри, има повече кръв и писъци, защо да не погледаме още?

И от тук започва вече историята. Космически кораб с цел да достигне планета, която според проучванията е рай за всички хора, ще се окаже един огромен капан. След като кацат благополучно и започват своята обиколка на планетата, екипът бързо намира останки от кораб. Не се разбира какъв е или как е попаднал там.

След като влизат вътре, намират своят ужас – яйца от извънземно. Познайте кое е извънземното? След кратко проучване, което на трейлъра изглежда като час, екипът бързо отлита от планетата, но не са сами. Ето тогава виждаме атаката на пришълеца на кораба и тогава започва истинското зрелище.

Вижте също – Don’t Knock Twice – Не чукай два пъти 2017

За какво са били подготвени пътниците на кораба, какви са техните инструкции и защо трябва да отидат до тази планета, ще разберем след като видим самият филм. Ако не ви е страх от подобни нови филми, предполагаме, че сте в очакване.