Нови филми – Aftermath – Последици 2017 Арнолд Шварценегер

нови филми арнолд шварценегер

 

Ако вече тотално сте отписали Арнолд от нови филми – грешите!

Дори аз го бях отписал вече. Човекът си е на години и може да участва в някоя друга серия, но едва ли нещо собствено. Но не, ето го във негов филм. Той е главният герой и ще играе нещо подобно на „терминатор“. Филм, които да ви докосне доста повече с оглед на събитията напоследък.

Във филмът ще видите самолетна катастрофа, един самотен баща които търси отмъщение. Правилно ли е да се търси отмъщение след подобна случка или трябва да оставим нещата такива каквито са?

Още нови филми по истински случай.

Ще видите Арнолд Шварценегер като баща, които чака дъщеря си, жена си и внучката си на летището. Мъжът живее в далечно крайче на страната (поне така ми се струва) и няма много интересни неща там.
След като е разбрал, че е станал дядо първата му мисъл е да се запъти за летището още щом разбира, че идват. Всичко до тук е добре, докато един от операторите на кулите не решава да си сипе кафе, докато пилот го търси по радиото. Ще си кажете, че този наистина не е добре да си сипва кафе когато си поиска (сякаш звучи познато). Катастрофа, неразбрани пилоти и семейството на Шварценегер загива.

 

Нови филми с още повече мъка.

Филмът се води да е правен по действителен случай, така че може да си представите какво се е случило на хората изпитали този ужас. Арнолд обаче, решава че оператора на кулата трябва да си плати за стореното. Но и на него изглежда да му се е разминало лесно. Само сменен живот и това е. За някой това може да е равно на затвор, за други нова възможност. Когато видите трейлъра и как си избира пушка (оператора) ще се замислите, дали му се вижда като затвор.

Вижте също – The Assignment – Записването 2017 Michelle Rodriguez

Дали да очакваме още нови филми с Арнолд? От какъв типаж с каква роля, дали няма да го направят супер герой скоро време?