Нови филми – Action Point – Екшън точка 2018

нови филми

 

Нови филми, които най-накрая са интересни?

Нещо ново, нещо различно, нещо което наистина не сме гледали? Най-накрая се намери и такъв филм. За някой може да е познато от някъде, но за мен – това си е чисто нова поредица! За какво става дума? Ако дядо ви е държал увеселителен парк преди 30 години, какви биха били стандартите в него? Дали би имало правила, охрана или изобщо някакви колани в различните атракции? Не разбира се! Ти искаш да отидеш там и да се натрошиш целия – без правила, без безопасност!
Някак си това му е провървяло за известно време, но когато конкуренцията е ставала все по-жестока и по-жестока, как е можело да се пребориш с нея? Измисляш нови и нови забавления, за да им е интересно на хората.

Вижте също – Overboard – Извън борда 2018 – Комедия

Нови филми с много каскади.

Точно това, ще видите тук – много каскади. Прекалено много пребити хора, прекалено много натъртвания и естествено смях. Много смях! Най-доброто от всичко е, че сега главният герой е стар и разказва всичко това на внучката си. Какъв мил дядо, нали? Не и докато не видите всичките глупости, които е успял да сътвори за времето, през което е бил собственик на увеселителен парк. На това се казва идея за нови филми!