Нови филми – A Dog’s Purpose – Кучешка причина 2017

нови филми

 

Определено имахме нужда от малко нови филми с кучета.

Този напълно ще преобърне представата ви за косматите топчици. Какво би се случило, ако след като кучето умре, то се преражда в друго и така един безкраен кръговрат? Това се предполага и за хората, но тук кучето помни своят предишен живот или поне има отблясъци от него.
Не можахме да разберем много точно как стой въпроса, но определено, този филм, ще е нещо напълно различно и забавно да се гледа.

Искате ли нови филми с кофа със сълзи?

Вероятно, ще успее и да ви разплаче. Животните са част от планетата и дори едно куче може да направи толкова много. Да ви помогне да си хванете приятелка, да глътне някоя монета и какво ли още не. Да не забравяме и трика с домашното. Този филм, ще се фокусира върху прераждането на кучето няколко пъти, срещата му с други хора и най накрая – да се върне при първият си собственик.
Точно около тази част, може да поставите кофата за събиране на сълзи. Толкова много спомени както за кучето така и за човека. Целият филм е за живота от момче до възрастен мъж, но кучето, сменило няколко тела е научило повече за живота от него. Дали това е така?

Нови филми с много интересни истории.

Режисьорите определено са избрали много интересен подход към филмът. Представата, че кучетата се прераждат и дори помнят какво са правили и какви са били в предишният си живот е много интересна. Дали, ще има някакво обяснение по този въпрос или просто, ще си гадаем?

Вижте също – The Lost City of Z – Изгубеният град Z 2017

И в двата случая, този нови филми се очертава да е много интересен. Ще има смях, ще има сълзи, ще има интересни моменти за които всеки възрастен да си спомни. Кучетата A Dog’s Purposeса също голяма част от нашето всекидневие, много от нас имат куче и определено не биха го заменили. Той е толкова добър приятел, още повече когато ти изяде домашното.