Нови филми – A Bad Moms Christmas – Коледата на лошите майки 2017

novi filmi

 

Нови филми за Коледа?

То това стана по-голяма традиция от самата Коледа. Е, нещо трябва да има да се гледа, вместо вече досадният на всички ни „Сам вкъщи“. Макар темата да ви се струва клиширана, мисля  че тук са уцелили много интересен начин да покажат една различна гледна точка на Коледа – майката. За всички от нас, Коледа е празник за семейството и събирането около елхата, но за майката, това означава подготовка, подготовка и посрещане на много роднини.Нови филми за майките?

Не е точно от този стил, но може да се впише доста добре. Вече трябва да сте виждали това шантаво трио в друг филм (познайте го сами), сега е време да ги видите и като още по-пълноценни майки. Време е и бабите да се включат! Коледа наближава, всички се подготвят за празника, за гости и подаръци, но нашите майки умират от различни чувства, когато разбират, че майките им идват на гости. Ако сте гледали предишният филм или пък други нови филми, може да имате някаква идея, че тези характери ще са различни – да, ама не! Майките им са по-лошо копие на дъщерите. Не всичко явно произлиза от новото поколение.

Вижте също – Tragedy Girls – Момичета трагедия – 2017

Нови филми с подобни ситуации няма много, но е добре, че това е една напълно различна тема за сюжет. Писнало ни е да гледаме едно и също по Коледа, нека да видим нещо напълно различно и най-вече – забавно! Този филм мисля, че ще запълни това наше желание. Изглежда наистина интересен, има история, има действие и щипка от реалността. За някой хора идването на роднини за Коледа е нещо много лошо, за други добро, а има и такива без роднини. Филмът определено си заслужава! Не очаквахме такива нови филми да имат точно такива продължения, но ето че и това се случи. Нещо различно и разчупено.