Нови филми – 31 – Филм на Rob Zombie 2016

нови филми

[sgmb id=“1″]

Нови филми с кървища, черва и всякакви противни ужаси, скоро не е имало, явно това е на път да се промени.
Ако сте гледали филми на Rob Zombie, знаете колко кървави са и какви гадости се случват в тях. Ако сте фен на този тип, тогава това е вашият филм.

31 до сега не е било някакво важно число във нови филми или да е било споменавано, така че смятаме, че това е някаква игра. Не се знае дали се броят участниците в нея или действията, но това тепърва предстой да видим.
Действието се развива някъде в миналият век или 50-60, поне така изглежда ( в тези нови филми, човек трудно определя годините).
Млада групичка летовници, които си прекарват готино около караваната, естествено, ние не знаем какви са или защо изобщо са там, накрая може да се окаже, че и там живеят, биват отвлечени от някакви наподобяващи клоуни маскирани.

Вижте също – Satanic – Сатаническо 2016

И естествено, дори да не говорим за нови филми, ги завеждат на място на което никой не знае къде е локацията, да не говорим че са и в тъмното и ужасът официално може да започне.
Това което ни е любопитно, е какъв е този откаченият които си чупи носа в началото на филма, дали изобщо ще играе някаква роля в него и дали това не е самият Роб Зомби (не сме му фенове, моля да ни извините, ако наистина е той). Изглежда весел човек, пък и после в трейлъра пак се появява. Въпрос на догадки, дали ще го има във самият филм.

Какви са правилата обаче на играта – да оцелееш. Това е всичко. Не се говори за нещо повече (като че ли в трейлър на нови филми, ще го видим това) какви биха били другите правила, колко време е играта, предполагаме поне наградата е свободата им.

Виждаме тази женската с тигъра на гърдите, че има голямо участие във филмът, да видим какво ще се окаже всичко това.

[sgmb id=“1″]