Нови филми – 2:22 – Два и двадесет и две – 2017 Трилър

нови филми 2017

 

Вече няма имена за нови филми и са решили да използват цифри!

Малко е кофти, защото така по-трудно се намира някой филм. Странното е, че има друг филм с такова заглавие, които може да проверите в интернет. Да не си губим времето в празни приказки обаче, дали този филм има шанс да стане нещо по-добро или е поредната загуба на време пред монитора?Казваме пред монитора, защото подобни нови филми не успяват до големият екран.

Поне не и интернационално. Самото заглавие е малко объркващо, сюжета е познат, дори повтарян. Става дума за мъж, които по някаква причина вижда начина на работа на всекидневието. Добре, до тук не звучи толкова зле или объркващо, но всичко ще се промени когато ви кажем какво става по нататък. Главният герой работи като диспечер в кула на летището. Контролира полетите на самолетите и по коя писта да кацнат или да излетят. Един ден по някаква причина в 2:22 почти не сблъсква два самолета и почти не убива 900 човека. Дали са били умения намесени или късмет – не се знае. По някаква причина след това се запознава с една от пътничките – ако бях на нея, щях да съм доста ядосана, че почти не ме е убил, но тя му благодари, че и е спасил живота. Изключително объркани нови филми.

В добавка, главният герой започва да вижда странни видения и същите хора като от тези на двата самолета всеки ден в 2:22. Изключително странно наистина, но защо?

Някой нови филми са още по-объркани от други.

Замислете се, каква връзка има всичко това? От къде тръгнахме и до къде стигнахме с историята на филмът. Момичето после му се ядосва за нещо, вероятно следствие от тези видения. Причините са много и възможностите също.

Вижте също – Before I Fall – Преди да падна 2017

Такива нови филми наистина не успяват да направят голям фурор, точно този – доста е объркан и са намесени няколко ключови момента. Това да виждаш бъдещето и това да го изживяваш. Сложен сюжет, нямам голямо усещане, че ще се приеме добре от публиката.