Как да изберем подходящите пана за стена в интериора?

Модерните декоративни пана за стена са добър начин да се подчертае индивидуалността и вкусовете на собствениците на жилището. Много компании, занимаващи се с производството на пана за стена, предлагат на клиентите визуализация въз основа на снимки на стаята и стената, където се планира да бъде окачен декорът. Визуализирането ще ви помогне да вземете правилното решение. Когато разглеждате снимката, обърнете внимание на следните съображения:

Изборът на тема е не по-малко важен от избора на цветове. Когато оценявате различни опции за модулни картини, те започват със сюжет. За спалнята на възрастен член на семейството и бебе изберете тема, подходяща за възрастта.

Сюжетът на избраните картини пана трябва да отговаря на предназначението на стаята: натюрморт с ябълки е идея повече за кухнята, отколкото за хола или спалнята.

Важно е линиите, разделящи изображението на модули, да правят това хармонично, а не в ущърб на сюжета (само ако това не е специално предназначено). Неуспешното, нелогично разчленяване ще развали най-красивият интериор и определено няма да се превърне в украшение, а напротив.

Когато избирате, вземете предвид стила на стаята. Абстракцията, примерно при картини от 5 части, е подходяща за модерен интериор, възпроизвеждане на живописно изображение за класически стил, а пейзажът би бил подходящ за селски стил.

Обхватът от опции е наистина неограничен. Компаниите са създали албуми с истории на различни теми, подходящи за прехвърляне в модули. Можете да поръчате индивидуална картина по Ваша снимка или произволно изображение. Популярните теми включват:

Природата

Цветята са топ тема, но снимките на животни (често домашни любимци) също са популярни. Планински, горски и морски пейзажи, острови и залези – винаги ще останат на мода.

Градове

Градски панорами, уютни улички, известни места и забележителности.

Можете да разгледате невероятните предложения за картини пана на Posters24.