Акценти по STAR Channel през юни

През юни STAR CHANNEL е подготвил интересна и ангажираща програма за своята аудитория, в която основните акценти са следните.

 

911, сезон 7

Премиера: 18 юни, вторник, от 22:00 часа

Излъчване: Всеки вторник от 22:00 часа

Времетраене: 60 мин

Раян Мърфи, Брад Фалчък и Тим Майниър трансформират представите за телевизионна драма с „9-1-1“. Сериалът изследва напрегнатото ежедневие на хората на първа линия – полицаи, парамедици, пожарникари – които са изправени пред най-опасните, шокиращи и спиращи дъха ситуации. Тези лица, които се отзовават при спешни случаи, се опитват да балансират мисията си да спасяват най-уязвимите, с разрешаването на проблемите в личния си живот. Шоуто черпи вдъхновение от реални преживявания на професионалисти, които непрестанно се сблъскват с инфарктни и често непредвидими, напрегнати и същевременно вдъхновяващи ситуации.

В ролите: Анджела Басет, Питър Краус, Дженифър Лав Хюит

Season 03: © 2024 Universal Television LLC. All Rights Reserved.

Season 03: © 2024 Universal Television LLC. All Rights Reserved.

Ла Бреа, сезон 3

Премиера: 5 юни, сряда, от 22:00 часа

Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа

Времетраене: 60 мин

Епичното приключение в „Ла Бреа“ започва, когато насред Лос Анджелис се отваря огромна дупка, която повлича стотици хора в дълбините си. Попадналите в нея се озовават в мистериозен и опасен първобитен свят, където им се налага да обедният сили, за да оцелеят. Междувременно останалата част от света отчаяно се опитва да разбере какво се е случило. В търсене на отговори, едно семейство, разкъсано на две от това бедствие, ще трябва да разкрие тайните на необяснимото събитие, за да намери начин да се събере.

В ролите: Натали Зий, Оуен Макен, Джон Седа, и др.

©2023 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

©2023 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

Духове, сезон 3

Премиера: 27 юни, четвъртък, от 22:00 часа

Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа

Времетраене: 30 мин

Комедията „Духове“ ни представя Саманта и Джей, жизнерадостен журналист на свободна практика и начинаещ готвач, които хвърлят усилията и парите си на вятъра, когато решават да превърнат огромно запустяло провинциално имение, което са наследили, в хотел, само за да открият, че е обитавано от духовете на починалите му обитатели, които все още го наричат свой дом.

Блуждаещите души съставят сплотена, еклектична група, която включва дръзка певица от епохата на Сухия режим, помпозен военен от 1700-та година, хипи от 60-те, любител на халюциногените, крайно оптимистичен водач на скаутски отряди от 80-те години, обсебен от риба треска викингски изследовател от 1009 г., хитър финансист от 90-те, саркастичен и остроумен индианец от 1500 г. и дама от висшето общество от 1800-та година, която освен съпруга на барон разбойник е и предшественичка на Саманта. Духовете са неспокойни от суматохата, която реновирането на имението и превръщането му в хотел внася в дома им, но това е нищо в сравнение с момента, в който осъзнават, че Саманта е първият жив човек, който може да ги вижда и чува.

В ролите: Роуз Макивър, Уткарш Амбудкар, Брандън Скот Джоунс, и др.

©2024 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.

©2024 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.

Огнена страна, сезон 2

Премиера: 3 юни от 21:00 часа

Излъчване: От понеделник до четвъртък от 21:00 часа

Времетраене: 60 мин

„Огнена страна“ ни представя Макс Териот в ролята на Боди Донован, млад затворник, който търси изкупление и съкращаване на присъдата си, като се включва в програмата за борба с пожарите. Тя го отвежда обратно в малкия му роден град в Северна Калифорния, където той и други лишени от свобода работят заедно с елитни огнеборци, за да потушават огромни бедствия в региона. Сериалът е вдъхновен от преживяванията на Териот, израснал в Северна Калифорния.

В ролите: Макс Териот, Кевин Алехандро, Джордън Калоуей, Стефани Арсила

© 2006 Touchstone Television. All Rights Reserved.Motion Picture © 2006
-
2007 Touchstone Television. All rights reserved.
Artwork/Photo © 2006
-
2007 American Broadcasting Companies. All rights
reserved.
© 2006 Touchstone Television. All Rights Reserved.
Motion Picture © 2006

2007 Touchstone Television. All rights reserved.
Artwork/Photo © 2006

2007 American Broadcasting Companies. All rights
reserved.

Изгубени, сезон 3

Премиера: 21 юни от 20:00 часа

Излъчване: От понеделник до петък от 20:00 часа

Времетраене: 60 мин

Пристрастяващият драматичен сериал се завръща със завладяващ трети сезон. Продължете оттам, където действието приключи с Джак, Кейт и Сойър, хванати в плен от мистериозните Други. Впуснете се в напрегнатото приключение, докато тайните се разкриват, а романтиката на мистичния остров процъфтява.

В ролите: Навийн Андрюс, Хорхе Гарсия, Юнджин Ким и др.

© TM & © 2023 CBS Studios Inc. NCIS: Sydney and related marks and logos are trademarks of CBS
Studios Inc. All Rights Reserved.

© TM & © 2023 CBS Studios Inc. NCIS: Sydney and related marks and logos are trademarks of CBS
Studios Inc. All Rights Reserved.

Военни престъпления: Сидни, сезон 1

Премиера: 11 юни от 22:55 часа

Излъчване: От понеделник до петък от 22:55 часа

Времетраене: 60 мин

С нарастването на международното напрежение в Индо-тихоокеанския регион, брилянтен еклектичен екип от агенти на американската „Служба за разследване на военноморски престъпления“ и австралийската федерална полиция са включени в смесена международна работна група, за да овладеят престъпленията в най-оспорваната част от океана.

В ролите: Оливия Суон, Тод Ласанс, Шон Сагар, и др.