Novi filmi – Transformers: The Last Knight 2017

novi filmi

 

От всички Novi filmi които сме ви показвали, този е с най-краткият трейлър. Защо? Защото е само пояснение, че нов филм, ще бъде заснет през тази година и ще можем да го гледаме през 2017.
[sgmb id=“1″]

Transformers: The Last Knight – това е името на новият филм от поредицата, която вече би трябвало да има около 5 ? Дори и да не е така и да не можете да разберете абсолютно нищо от трейлъра, може ли за нещо да се говори изобщо?

Най-лесно, ще е да си направим една разбивка на ситуацията, както в други novi filmi. Първите 3 части бяха добре написани, смислени с интересни връзки и развръзки. В една от тях вече имахме и прераждането (както във всички novi filmi с по още една част) но какво изобщо можем да очакваме тук? От гледна точка на историята, мислим, че този филм няма с нищо да ни изненада.

Вижте също –Нови филми – Assassin’s Creed 2016 the movie
Да не говорим и за героите. Меган Фокс се представяше добре на снимачната площадка, защо я замениха след това, да не говорим и за главният герой (чието име ни е толкова сложно, че няма да ви го кажем – Шиа нещо си), които също беше сменен поради някакви причини, явно му е писнало да се занимава с тези огромни тостери.

Novi filmi или не, дори и продуцентите правят своите грешки. Тези обаче трябва да са се побъркали. Още една част? Вече не ви ли се изчерпа или най-логичното което може да се случи на този етап от историята е, нещо свързано с тяхната родна планета. Вероятно, да се опитат да я намерят или да я пресъздадат, защото на тях само това им остана. Вече се биха в достатъчно битки и унищожиха достатъчно врагове, знайни и незнайни, какво друго може да е останало?
[sgmb id=“1″]

Според нас нищо и изобщо не очакваме нещо уникално, различно или завладяващо. Тези novi filmi, вече не ги правят като едно време – уникална история, една част, без милиони продължения и просто добър екшън.