Novi Filmi – Star Wars: The Force Awakens Trailer

gfsd

 

Novi filmi ще ви покаже малко от новата серия на „Междузвездни войни“ – Силата се пробужда. За тези от вас които още не са го гледали на кино, ще ви предупредим, че ние го видяхме и ще се опитаме да ви разкажем по заобиколен начин най-подробно за какво става дума в епизода.

[sgmb id=“1″]

Реално погледнато, всичко започва отначало. Няма джедай, те са изчезнали или избити, но тъмната страна се управлява от следващия вейдър. Няма да ви кажем неговото име, но той изобщо не се казва Вейдър, а е само негов внук. От трейлъра даже се вижда как говори на шлема на дядо си, което честно казано, няма никакъв смисъл във филма. Нито играе ключова роля след това, нито се връзва някъде във филма.

Относно джедайте. Предполага се че са изчезнали, но единствената информация която се знае със сигурност за тях, е че Анакин е някъде в галактиката и се крие. Пръснал е картите до местонахождението си през няколко ключови точки и се предполага, че някой ще го намери. Така и става, но няма да ви кажем кои го намира.

Star Wars The Force Awakens Trailer1

Вижте също – Нови филми – The Other Side of the Door

Общо взето, това е началото на цяла нова сага, която има само някой ключови моменти от старите версии на Star Wars. Novi filmi или не, този определено си заслужава гледането, още повече от малчуганите, защото както преди толкова много години, вашите бащи са гледали този филм, така това е начин да продължите традицията. Просто отидете с него в киното за да го гледа и вероятно ще видите усмивката на лицето му.