Novi filmi – Pete’s Dragon – Драконът на Пийт 2016

novi filmi

 

Novi filmi от студиото на Дисни тази година, ще имаме няколко, като този може да е кулминацията. Не ни разбирайте погрешно, знаем за Тарзан и другите, но този изглежда доста по-реален и интересен.

Знаем, че целта на много novi filmi е да ни покажат нещо, което само сме си фантазирали. Нещо, за което мечтаем още от деца и искаме да го постигнем на всяка цена или вече сме решили, че сме пораснали прекалено, за да има смисъл. Историята тук обаче е на път да промени вашето мислене.

[sgmb id=“1″]

Да се изгубиш в гората изобщо не е трудно, но това да оцелееш там 6 години си е направо история. Как едно толкова малко момче е успяло да оцелее там, това се пита жената която го е намерила и която изглежда е горски рейнджър на оглед.
Простият отговор е, че то е отгледано от дракон. Не като Тарзан от горила, а от дракон. Защо да не те отгледа някакъв си 20 метров (нямаме гаранция за размерите, просто налучкваме) дракон, които е толкова зелен, че прилича на мъхеста покривка на дърво?
Novi filmi от Дисни явно ще ни покажат, колко по-интересно киното може да бъде.
Момчето се опитва да се приспособи отново към цивилизацията, но това няма да е толкова лесно, след като драконът и Пийт имат толкова силна връзка. Те са свикнали да летят заедно, да се забавляват заедно, не можеш просто така да ги разделиш.
Вижте също – Monster Trucks 2017 – Чудовищни камиони

Сега, ако вече не сте гледали трейлъра (моля изчакайте да ви разкажем, остана още малко и ще можете да гледате трейлъри на novi filmi), ще се досетите, че щом хората разберат за подобно същество, ще искат да го застрелят и изучат. Типично за човеците!

Момчето обаче, ще се постарае да направи всичко възможно, да спаси своят голям, зелен приятел. Какво повече обаче, ще узнаем за него, от къде ли идва, защо е тук и колко е годишен, ще трябва да почакаме, за да разберем.

[sgmb id=“1″]