Novi filmi – A Date with Miss Fortune – Среща с госпожица богатство

A Date with Miss Fortune novi filmi

За феновете на novi filmi от романтичният жанр, сме подготвили нещо интересно. Подобен на „Как се запознах с майка ви“ но определено много повече осъвременен, този филм, ще покаже какво могат да направят родителите на момичето, когато не са напълно съгласни с нейният избор на съпруг.

[sgmb id=“1″]

Филмът става интересен още от самото му начало. По някаква шантава причина, след като свалката на Джак не се получава, Мария вижда неговата бивша приятелка да се фука с новия си и какво по-хубаво от това, да се направи на негова годеница? Виждали сме няколко щастливо завършващи подобни филми, но този може да не се окаже толкова щастлив.

И някак си обаче, нещата потръгват за Джак. Мария започва да го харесва, излизат по-често, знаете както нормалните двойки, но и комичните случки не са изобщо малко, като Мария решава да насини някоя част от тялото на Джак. Novi filmi с нови семейни отношения, а?

В един момент обаче, няма къде да бягаш и ще трябва да се запознаеш с техните (важи и за двамата) и при всеки мъж има едно притеснително усещане в този момент – какъв, ще е баща и. Може би това е един от големите страхове в мъжкото човечество и точно този тук се сбъдва.
Вижте също –Нови филми – The Choice | Изборът 2016

Семейството на Мария категорично не одобрява Джак, по ред причини, най-вече защото всички са суеверни и вярват на всичко, което каже една вещица или старица.

Доста гадно, ще се получи за младежа, тъй като определено харесва Мария, а в тези Novi filmi не се знае какво, ще се случи по-нататък. Дали няма някой да ги раздели, дали няма да им се случи нещо, можем само да гадаем, преди да видим целият филм. Определено обаче, ще си заслужава гледането, с всички тези инциденти и това куче, което изглежда доста съмнително.

Моля споделете статията, ако ви е харесала. Колкото повече споделяния имаме, толкова повече филми 🙂

[sgmb id=“1″]