Novi filmi – Colonia | Колония 2016 – Ема Уотсън

Colonia 2

 

Novi filmi зародени от идеята за колония, ще има още дълго време. Този е точно такъв, а щом Ема Уотсън играе, положението става напечено. В тази драма, ще ви разкажем за последиците от това да си в лагер или по-точно „Колония“.

[sgmb id=“1″]

Преди време също имаше подобен филм от типа Ужаси, дали това не е нещо подобно? Не точно или поне не от трейлъра, които видяхме.
Тук става въпрос за колония, която играе ролята на изкупление на героинята, която играе младата Ема Уотсън. Или по-скоро бяга от нещо?
В трейлърите, очевидно се показва някакви спомени от предишният живот на героинята, останки дори, които тя или се опитва да изтрие или да загърби.
Очевидно вижда начин в тази въпросна колония. Обаче самата колония, изобщо не е това, което изглежда.
Както много хора, така и управителя, наместника, собственика или както и да го наречете, най-висшестоящият на тази колония, когато усети, че има повече власт, започва да я използва по негови лични причини.
В този случай, дори експерименти.

След краткият си престой, момичето открива, че тази колония изобщо не е толкова приветлива и интересна и дори спокойна, колкото си е мислила. Под целият комплекс се ширят безброй тунели по които се достига до различни местоположения, по оградата тече ток, но не се знае дали за да не излиза никои от вътре или да влиза някои от вън. Това е ваше разбиране да решите.

Вижте също – Нови филми – Money Monster | Паричното чудовище
Колкото повече стои там, тя толкова повече неща разбира, както и самите хора разбират за нея. Накрая се оказва почти сама само с един приятел на които да се довери. Дали ще се справи със задачата да излезе от това забравено от бога място? Макар, че там Бог е точно на първо място, без значение какви мъчения се извършват там. Novi filmi определено трябва да види какво ще се случи с Ема Уотсън тук.