Novi filmi – A Monster Calls – Чудовищно обаждане 2016

A Monster Calls novi filmi

Novi filmi със загадъчни трейлъри изобщо не са новост, но този мисля, че просто изби рибата! Вероятно най-загадъчният трейлър, които сме виждали до сега, а дори като се замислите, не е на някое заглавие на известен филм или на някаква поредица, а е просто филм от многото novi filmi.

[sgmb id=“1″]

Добре, нека за малко да оставим учудването си настрана, нека да видим какво все пак се вижда във трейлъра. В началото, може да решите, че момчето току що се е нанесло в къщата и вижда някаква съседка градина с огромни порти и дърво на хълма, което очевидно може да говори с него. От тук започва и шантавата част на филмът.

Дървото започва да разказва някаква история на момчето, да вниква в ума му, да променя начинът му на мислене и прочие, изобщо да обърка психиката на малчугана. Дървото дори може да ходи! В колко Novi filmi сте виждали ходещи дървета?
Забравете за това за момент и нека се върнем доста назад, до този момент, в които осъзнаете, че нищо повече не знаете. Нали? Целият трейлър е фокусиран върху някакво дърво, което говори с малко момче и изведнъж земята под краката им започва да се разпада, да бягат полудели навсякъде, да се чудят как да оцелеят и прочие.
Вижте също – Doctor Strange – Доктор странен 2016

Изключително странен трейлър, както ви казахме в самото начало. Не може да се разбере, за какво точно става дума, за какво се борят дървото и момчето, дали да не е за защита на дървото, понеже някои иска да го отсече, нищо не можем да кажем. Според вас, какъв нов филм било, ако се окаже, че цялата история се върти около едно момче и някакво дърво, което накрая просто си е въобразявало? Ще е доста шантаво, определено.

Благодарим, че прочетохте статията. Споделете я, за да можем да покажем на повече хора, novi filmi или нови трейлъри.

[sgmb id=“1″]