Нови филми – Zoolander 2 | Зооландър 2

Нови филми по толкова отдавна правени техни предшественици, особено толкова стари, колкото Zoolander, определено имат положителен ефект върху тълпата днес. Те ви въздействат така, като че ли наистина си спомняте нещо и ви дават шанс да видите още веднъж вашият идол от детските ви години или просто някой които сте запомнили за много готин. Zoolander 2 е точно толкова готин, колкото трябва да бъде, дори повече.

[sgmb id=“1″]

Светът на модата е под заплаха, тъй като зли сили надвисват над него. Освободен криминален престъпник, които има солидно криминално и модно минало зад гърба си е готов да разтърси отново модният свят. Кои може да му помогне, ако не легендарният Дерек Зооландър? Спрял звездичка на смъртта само с поглед, няма по-добър от него за работата. Още повече щом е намесена Пенелопе Круз, която играе секси шериф от модните служби.
Дерек обаче е доста зашеметен от това, колко се е променил светът на модата от времето в което той е бил неговата звезда. Напълно нормално, все едно да изкопаеш фосил и да искаш да направи нещо, което е правил преди много години.
Естествено, цялата история с тези модни глупости, спасяването на света, ще доведат до доста смешни ситуации и няма да ви оставят да скучаете. Което ни подсеща да ви кажем, че Джъстин Бийбър ще бъде убит в този филм. Жалко, че е само филм, нали? Той ще играе доста малка роля във филмът, още в началото ще го прострелят по неясни още причини. И с всичката шантавост на филма, убитите звезди в началото са си правили селфита! Това пък за какво? Явно режисьорите се опитват да изтъкнат съвременната глупост на хората, че дори да умират, ще искат да си направят селфи. Просто няма начин да пропуснат точната възможност, просто да се снимат за своите фенове за последно.
Вижте също –Finding Dory | Търсенето на Дори 2016

За тези, които са гледали нови филми, дори първият филм, добре, но ако не сте, преди да отидете на втората част, определено трябва първо да видите легендата в нейната първа форма, за да усетите силата на неговото завръщане.