Нови филми – Voice from the Stone – Гласът от камъка 2017

нови филми

Още нови филми с различно начало и край през 2017.

Да, точно така! Сега е време да видим следващото заглавие, което да ви изуми със странният си сюжет, начало и дори край. Ще видите историята на едно семейство, което бива покосено от смъртта на майката. Детето повече не проговаря, а за бащата нищо не можем да кажем.

Нормално е, след такава трагедия детето да е в такава травма, но филмът едва сега започва, още нищо не сте видели от картинката. След като идва очевидно следващата бавачка, която да се опита да му помогне да проговори, но и да го наглежда, нещата започват да се изясняват и влошават. Майката явно не е била толкова добър човек, колкото сте си я мислили.Колко по-различен може да е от другите нови филми?

Началото и краят са изключително различни. Както ви казахме, младото момиче отива в дома на това семейство, загубило майката (не се споменава кога), за да се опита да помогне на синът и да проговори отново. Всеки би се досетил, че след подобна трагедия, детето, ще е травмирано и няма да има желание да говорим. Нещата не са толкова лесни обаче, а по-скоро ще видите и малко духове.

Камъкът в заглавието е свързан с надгробният камък на майката. Виждаме как и момчето постоянно допира ухо до стената за да чуе нещо, вероятно майка си или гласът които му шепти. Дали това не е някой демон, които му казва, че е неговата майка. Едва сега започват и въпросите (доста късно за разлика от много други нови филми) – защо момчето се държи толкова странно, дали то не е обладано от някой демон. Дали изобщо може да му се помогне и какво е положението на мъжа? За целият трейлър, него го видяхме в няколко различни светлини, дори може би и интимен контакт с главната героиня. Определено видяхме, че там ставаше нещо.

Вижте също – Mine – Мина – Трилър, 2017, novi filmi
Доста странен филм, доста заплетен случай, хубавото поне е, че не е нещо което сме виждали скоро на големият екран. Този филм е от малкото нови филми, които наистина са различни от всички останали и не представляват само репродукции.